16-03-06

speciale kapper

Wie eens iets anders wil dan een gewone permanent of een alledaags 'broske' kan in Boedapest (Hongarije) terecht. Daar laat een kapper de traditionele schaar achterwege en gaat hij het kapsel te lijf met bijl, zwaard en stofzuiger. 'Stilist' Szabolcs Bodnar beweert dat hij met deze werktuigen zijn creativiteit beter kan botvieren.

Moedige slachtoffers leggen in de kapperszaak van Bodnar hun hoofd op een kapblok, waarna een bijl de rest van het werk doet. Voor de finishing touch gebruikt de 'beul van Boedapest' een stofzuiger (om de coupe in model te brengen) of een strijkijzer (om het haar recht te trekken).

Voor de fitte klanten bestaat er nog een speciale optie: het Samoerai-zwaard. U wordt dan ondersteboven aan een touw opgeknoopt en ziet uw haar in een vloeiende beweging afgehakt worden. Na een paar seconden zit de behandeling erop en kan u weer als nieuw de straat op. "Bij mij vallen mensen nooit in slaap. Klanten gaan op zoek naar creativiteit en vindingrijkheid en dat is precies wat ik hen aanbied", verkondigt Bodnar trots.

13:58 Gepost door fantje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.